2 ΩΡΕΣ
Διάρκεια
ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Ημερομηνίες
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Ηλικία
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΠΑΪΔΑΣ
Τοποθεσία
ΑΠΟ 1
Αριθμός ατόμων

Το άλμα tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια ενημέρωση στο έδαφος, ετοιμαστείτε για … απογείωση!

Αφού προσδεθείτε με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή σας μέσω μιας ειδικής εξάρτησης, κάνετε το άλμα σας από τα 14000 πόδια.

Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα θα διαρκέσει σχεδόν για ένα λεπτό, πριν ο εκπαιδευτής σας ανοίξει το αλεξίπτωτο. Θα πετάξετε μαζί για τα επόμενα 5-7 λεπτά, πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στο γρασίδι του αεροδρομίου μας.

Το άλμα tandem, σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους εισαγωγής στο σπορ του αλεξιπτωτισμού, έχει το λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Οι έμπειροι εκπαιδευτές θα σας ξεναγήσουν στην ελεύθερη πτώση, αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ασφάλειά σας, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή!

Εσείς έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τη θέα από ψηλά, να χαμογελάσετε στην κάμερα και να απολαύσετε την ελευθερία της πτώσης.

ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ  8ΠΜ 
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ Φορέστε άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες (θα σας δώσουμε μια στολή για πάνω από τα ρούχα σας αν χρειαστεί). Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από κατάλληλη ενδυμασία:
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Εξοπλισμός  
Εκπαίδευση  
ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Μεταφορά
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Είχαμε ανθρώπους από 80 έως και την ηλικία των επτά ετών που έκαναν ελεύθερη πτώση μαζί μας. Αν είστε κάτω των 18 ετών, θα χρειαστείτε έναν γονέα ή κηδεμόνα να υπογράψει το έντυπο συγκατάθεσης για εσάς. Τα μικρά παιδιά αξιολογούνται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Θα εξαρτηθεί από το αν μπορούν ή όχι, να χωρέσουν σωστά στην εξάρτηση.
  • Μπορούμε να δεχτούμε επιβάτες για ελεύθερη πτώση με εκπαιδευτή έως 115 κιλά. Υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για τους επιβάτες πάνω από 100 κιλά.
  • Είναι μια καλή ιδέα να φάτε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ πριν κατευθυνθείτε προς την ζώνη-αεροδρόμιο.
  • Η όλη διαδικασία διαρκεί έως δύο ώρες από τη στιγμή που θα φτάσετε στη ζώνη-αεροδρόμιο μας, μέχρι να ολοκληρώσετε με την ελεύθερη πτώση σας. Ο χρόνος της κράτησης σας είναι και ο χρόνος αφίξης σας στη ζώνη- αεροδρόμιο άλλα όχι ο χρόνος που θα επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Στοχεύουμε πάντα να έχουμε τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατόν μέσα στο αεροπλάνο! Μη διστάσετε να περάσετε τη μέρα σας μαζί μας! Προσφέρουμε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet για την εξυπηρέτησή σας σε όλους τους χώρους των εγκαταστασεών μας! Στις εγκαταστάσεις μας θα βρέιτε επίσης και παιδότοπο, καφετέρια- snack bar καθώς και κατάστημα εξοπλισμού και ένδυσης.
  • Δεν επιτρέπεται να κάνεις ελεύθερη πτώση υπό την επήρεια ναρκωτικών ή / και αλκοόλ.

Tour Reviews

Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολογήσεις.

Αφήστε μία αξιολόγηση

Αξιολόγηση