Καιρός

Πολλές φορές ο καιρός είναι απρόβλεπτος έτσι μπορεί την ημέρα που έχετε κάνει κράτηση για δραστηριότητα να βρέχει. Την ημέρα της δραστηριότητας αν ακυρωθεί η δραστηριότητας θα σας πάρει τηλέφωνο έγκαιρα ένας υπεύθυνος για να σας ενημερώσει. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν δεχθείτε τηλέφωνο θα σας παρακαλούσαμε να τηλεφωνήσετε στα γραφεία της εταιρείας μας για να σας ενημερώσουμε.

Κράτηση

Πρέπει να μας τηλεφωνήσετε και να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλαγή που θέλετε. Μπορείτε να κάνετε δωρεάν αλλαγή της ημερομηνίας της κράτησης μέχρι μια εβδομάδα πριν την καθορισμένη ημερομηνία που θα γινόταν η κράτηση. Επιπλέον μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση δωρεάν και να σας επιστραφούν τα χρήματά σας πίσω μέχρι μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία της κράτησης.

Ναι οι κρατήσεις είναι απαραίτητες έτσι ώστε να μπορούμε να σας κρατήσουμε θέση στη δραστηριότητα που θέλετε από τους συνεργάτες μας.

Πληρωμή

Όχι δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα. Οι τιμές είναι οι τελικές με τον ΦΠΑ.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην έχετε εκτυπωτή. Αν έχετε εκτυπωτή θα ήταν προτιμότερο να εκτυπώσετε την απόδειξη και να την πάρετε μαζί σας. Αν δεν έχετε εκτυπωτή μπορείτε να σημειώσετε τον ειδικό κωδικό της κράτησης που υπάρχει μετά το # και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.

Προετοιμασία

Φορέστε ότι θέλετε και νοιώθετε άνετα με αυτό. Επίσης για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την σελίδα της κάθε δραστηριότητας ξεχωριστά.

Επειδή οι δραστηριότητες διαφέρουν μεταξύ τους έτσι διαφέρουν και τα αντικείμενα που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας. Σε κάθε σελίδα κάθε δραστηριότητας αναφέρονται λεπτομερώς τα απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να πάρετε μαζί σας.